Billigt trailerkort og udlejning af skolevogn og trailer

Har du brug for et hurtigt, nemt og billigt trailerkørekort? Så er ​David's Køreskole stedet at komme hen.​


​Vi lægger vægt på at give en professionel og personlig undervisning, der tager hensyn til, at alle mennesker er forskellige – også når de færdes i trafikken.

Teori aften

Velkommen til Davids køreskole.

Jeg tilbyder dig muligheden for at erhverve et trailerkørekort (B/E kørekort) til absolut lavpris. 


Men det er en forudsætning for at begynde på undervisningen, at du allerede har kørekort til bil.

Du skal hurtigst muligt anskaffe et pasfoto af dig selv og medbringe det til din egen læge, hvor du skal have lavet en lægeerklæring til kategori B/E. Pris ca. 400 kr.+ foto.

Du skal have 4 lektioner á 45 min i teori, og 6 lektioner á 45 min i kørsel inden du kan komme til køreprøve. Der er ingen teoriprøve, men den prøvesagkyndige stiller nogle kontrollerende spørgsmål om vogntoget i starten af køreprøven.

Teoriundervisningen foregår på Bårse køreskole, Præstegårdsvej 8 i Bårse.

De 4 teorilektioner gennemføres på en aften eller i weekenden uden for normal arbejdstid. Også kørslen foregår udenfor normal arbejdstid. Selve køreprøven foregår en hverdag i tidsrummet kl. 8-15 med start og slut ved politistationen i Næstved.

Selve kørslen deles op i tre gange á 90 min. Al kørsel og køreprøven afholdes i skolevogntoget, i Næstved by og nærmeste omegn.​

Der er ikke nogen teoriprøve, og alt teoriundervisning klares på en aften på adressen Præstegårdsvej 8 i Bårse. Derefter skal vi køre 3 X 90 min og alt kørsel og køreprøve forgår i Næstved.

Du skal hurtigst muligt få lavet en lægeerklæring hos din læge, husk nyt foto med til lægen. 

David's Køreskole

CVR: 28832079​

​Telefon: 30 32 70 50

E-mail: wormdt@os.dk

Wesselsvej 65

4700 Næstved - Find vej